Voorzieningen

B&B Oldamtster biedt u:

✓ Ruime kamers

U verblijft in één van onze vier zeer ruime kamers, van 32,5 vierkante meter. De kamers zijn voorzien van een zithoek en een uitstekend bed.

✓ Eigen sanitaire voorzieningen

Elke kamer heeft een eigen moderne badkamer met dubbele wastafel, comfortabele douche en toilet.

✓ Een kitchenette met gratis koffie en thee

In de kitchenette in uw kamer maakt u snel uw eigen warme dranken. Koffiecupjes en thee zijn bij de kamerprijs inbegrepen. In de koelkast ligt ter verwelkoming  een verrassing voor u klaar.

✓ Een ruim privé-terras bij elke kamer

Elke kamer heeft een ruim, afgeschermd privé-terras. Hier geniet u optimaal van de rust en de gezonde lucht. Op hete dagen biedt een parasol u de nodige bescherming.

✓ Ruime gratis parkeergelegenheid op onze parkeerplaats

U parkeert de auto nagenoeg direct voor de deur. Per kamer hebben we plaats voor twee auto’s. Geen eindeloos gesjouw met koffers, er staat een trolley voor u klaar. En in een paar stappen bent u in uw kamer.

Ontbijt en lunch

Ontbijt

Het ontbijt bezorgen we op het met u afgesproken tijdstip bij of op uw kamer. 

Lunch

Op verzoek verzorgen we ook uw lunch. Op uw kamer, of in de vorm van een lunchpakket.

Edelsmederij Oldambt

Edelsmederij Oldambt is evenals B&B De Oldambtster gevestigd op de voormalige deel van onze boerderij. Hier kunt u diverse unieke sieraden bewonderen, ambachtelijk met de hand gemaakt door goudsmid Rob van Eck. Ook kunt u hier op afspraak terecht voor een workshop sieraden maken of het (laten) maken van uw eigen unieke gouden, zilveren, of titanium sieraad of trouwring.

Edelsmederij Oldambt